علی طاهری شرکت تیم سئو 021-88231072

ویزای پرتغال

ویزای پرتغال

مدارک لازم جهت اخذ ویزای پرتغال

ویزای پرتغال
ویزای پرتغال

برای اخذ ویزای پرتغال کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه و دارای مهر و تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه باشند.

از کلیه مدارک بایستی 2 نسخه فتوکوپی داشته باشید، اصل مدارک به شما بازگردانده می شود و کپی آنها برای بررسی نزد بخش ویزا می ماند.

1- تکمیل فرم سفارت پرتغال جهت اخذویزای پرتغال : اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل پرسشنامه تقاضای ویزاست.

2- اصل گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه های قبلی : اعتبار گذرنامه باید حداقل 6 ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا باشد.

3- اصل شناسنامه

4- 3 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

5- اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک

ویزای پرتغال
ویزای پرتغال

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک قابل قبول می باشد.

الف) حساب های جاری : کارکرد 3 ماه اخیر

الف-1) در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماهه گذشته کافی است.(در صورت نداشتن گردش حساب گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می باشد.)

ب) سپرده های بانکی : باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500,000,000 میلیون ریال باشد.

اخذویزای پرتغال
اخذویزای پرتغال

6- اصل مدارک شغلی :

الف) پزشکان : پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی

ب) وکلا : پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

د) بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی به همراه ارائه آخرین فیش حقوقی

ز) مشاغل غیر دولتی : گوهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت به همراه آخرین فیش حقوقی

و) در صورت خویش فرما بودن جواز کسب / آگهی تاسیس

ه) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال بع تحصیل یا اشتغال به کار)

ی) اصل مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار

پرتغال
پرتغال

7- اصل سند ملکی : علاوه بر موارد ذکر شده، اسناد مربوط به دارایی های غیر منقول در صورت دارا بودن

8- ضمانت نامه بانکی و یا چک رمز دار به مبلغ …………………….. به ازای هر فرد