علی طاهری شرکت تیم سئو 021-88231072

ویزای امارات

ویزای امارات ,ویزای دبی,اخذ ویزای امارات,اخذ ویزای دبی

ویزای امارات به 2 شکل سینگل و مولتی ارائه میگردد که انواع آن در مدت زمان های مختلف در زیر اشاره شده است :

ضمنا برای رفع هرگونه ابهام و کسب اطلاعات بیشتر در جهت صدور ویزای آنلاین کلیک نمایید.

برای افراد 75 سال به بالا حتما باید یکی از بستگان درجه 1 همراه شما باشند. ( خواهر – برادر – فرزند – همسر )

 

نوع ویزا : توریستی 14 روزه عادی

کشور : امارات

مدت اقامت : 14 روز

مدت اعتبار ویزای امارات : طبق تاریخ پرواز

قیمت : 290 درهم

مدت اخذ ویزای امارات : 5 روز کاری

مدارک مورد نیاز : اسکن صفحه اول گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

درخواست کتبی مبنی بر ضمانت بازگشت ، تسویه حساب کامل

ویزای دبی
ویزای دبی

 

نوع ویزا : توریستی 14 روزه فوری

کشور : امارات

قیمت : 360 درهم

مدت اعتبار ویزای امارات : طبق تاریخ پرواز

مدت اقامت : 14 روز

مدت اخذ ویزای امارات : 2 الی 3 روز کاری

مدارک مورد نیاز : اسکن صفحه اول گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

درخواست کتبی مبنی بر ضمانت بازگشت ، تسویه حساب کامل

دبی
دبی

 

نوع ویزا : توریستی 1 ماهه عادی

کشور : امارات

قیمت : 350 درهم

مدت اعتبار ویزا : طبق تاریخ پرواز

مدت اقامت : 30 روز

مدت اخذ ویزا : 5 روز کاری

مدارک مورد نیاز : اسکن صفحه اول گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

درخواست کتبی مبنی بر ضمانت بازگشت ، تسویه حساب کامل

ویزای دبی
ویزای دبی

 

نوع ویزا : توریستی 3 ماهه عادی

کشور : امارات

قیمت : 1100 درهم

مدت اخذ ویزا : 5 روز کاری

مدت اقامت : 90 روز

مدت اعتبار ویزا : طبق تاریخ پرواز

مدارک مورد نیاز : اسکن صفحه اول گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

درخواست کتبی مبنی بر ضمانت بازگشت ، تسویه حساب کامل

دبی
دبی

 

نوع ویزا : توریستی 1 ماهه مولتی

کشور : امارات

قیمت : 1100 درهم

مدت اعتبار ویزا : طبق تاریخ پرواز

مدت اقامت : 30 روز

مدت اخذ ویزا : 5 روز کاری

مدارک مورد نیاز : اسکن صفحه اول گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

درخواست کتبی مبنی بر ضمانت بازگشت ، تسویه حساب کامل

دبی
دبی

 

نوع ویزا : توریستی 3 ماهه مولتی

کشور : امارات

قیمت : 2500 درهم

مدت اعتبار ویزا : طبق تاریخ پرواز

مدت اقامت : 90 روز

مدت اخذ ویزا : 5 روز کاری

مدارک مورد نیاز : اسکن صفحه اول گذرنامه با حداقل 6 ماه اعتبار

درخواست کتبی مبنی بر ضمانت بازگشت ، تسویه حساب کامل

ویزای امارات
ویزای امارات

ویزای پرتغال

ویزای پرتغال

مدارک لازم جهت اخذ ویزای پرتغال

ویزای پرتغال
ویزای پرتغال

برای اخذ ویزای پرتغال کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه و دارای مهر و تاییدیه دادگستری و وزارت خارجه باشند.

از کلیه مدارک بایستی 2 نسخه فتوکوپی داشته باشید، اصل مدارک به شما بازگردانده می شود و کپی آنها برای بررسی نزد بخش ویزا می ماند.

1- تکمیل فرم سفارت پرتغال جهت اخذویزای پرتغال : اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل پرسشنامه تقاضای ویزاست.

2- اصل گذرنامه با امضاء به همراه گذرنامه های قبلی : اعتبار گذرنامه باید حداقل 6 ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا باشد.

3- اصل شناسنامه

4- 3 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید

5- اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک

ویزای پرتغال
ویزای پرتغال

* ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک قابل قبول می باشد.

الف) حساب های جاری : کارکرد 3 ماه اخیر

الف-1) در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماهه گذشته کافی است.(در صورت نداشتن گردش حساب گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می باشد.)

ب) سپرده های بانکی : باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500,000,000 میلیون ریال باشد.

اخذویزای پرتغال
اخذویزای پرتغال

6- اصل مدارک شغلی :

الف) پزشکان : پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانشنامه تحصیلی

ب) وکلا : پروانه وکالت

ج) مشاغل دولتی : حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی و تاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه

د) بازنشسته ها : ارائه حکم بازنشستگی به همراه ارائه آخرین فیش حقوقی

ز) مشاغل غیر دولتی : گوهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت به همراه آخرین فیش حقوقی

و) در صورت خویش فرما بودن جواز کسب / آگهی تاسیس

ه) دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه (اصل نامه اشتغال بع تحصیل یا اشتغال به کار)

ی) اصل مدارک شغلی همسر برای خانم های خانه دار

پرتغال
پرتغال

7- اصل سند ملکی : علاوه بر موارد ذکر شده، اسناد مربوط به دارایی های غیر منقول در صورت دارا بودن

8- ضمانت نامه بانکی و یا چک رمز دار به مبلغ …………………….. به ازای هر فرد