علی طاهری شرکت تیم سئو 021-88231072

ویزای سوئیس

ویزای سوئیس ، شامل افرادی می‌شود که با هدف گردشگری، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال احتیاج به صدور مجوز کار دارید.

حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری و مصاحبه در سفارت الزامی می‌باشد.

از کلیه‌ی مدارک زیرنسخه کپی داشته باشید؛ اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزا می‌ماند.

کلیه مدارک باید به زبان انگلیسی ترجمه شده باشند.

ویزای سوئیس
ویزای سوئیس

مدارک مورد نیاز سفارت سوئیس برای ویزای توریستی سوئیس:

1- تکمیل فرم سفارت: اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل پرسشنامه تقاضای ویزاست.

2- اصل شناسنامه.

3- قطعه عکس 4*3.5 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.

4- اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا باشد

5- اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک:

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول می‌باشد.

الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر.

الف-1) در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی می‌باشد.

(در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می‌باشد.)

ب) سپردههای بانکی: باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد

سوئیس
سوئیس

اصل مدارک شغلی جهت اخذ ویزای سوئیس :

1- وکلا: پروانه وکالت.

2- پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش‌نامه تحصیلی.

3- بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی به همراه ارائه آخرین فیش حقوقی.

4- مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

5- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت به همراه آخرین فیش حقوقی.

6- دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار).

7- در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

8- اصل مدارک شغلی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.

9- اصل بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی در حوزه شینگن. بیمه سامان مورد تأئید سفارت سوئیس می‌باشد.

10- اصل سند ملکی: علاوه بر موارد ذکر شده، اسناد مربوط به دارایی های غیرمنقول در صورت دارا بودن.

11- اصل بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی در حوزه شینگن. بیمه سامان مورد تأئید سفارت سوئیس می‌باشد.

12- اصل رزور هتل در مقاصد مورد نظر در سوئیس.

13- ضمانت‌نامه بانکی به مبلغ ………… به ازای هر فرد.

14- اصل بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.

سوئیس
سوئیس

بررسی اولیه‌ی مدارک برای اخذ ویزا معمولاً از سه هفته تا یک ماه طول می‌کشد و ممکن است پاسخ قطعی نسبت به درخواست شما چند هفته‌ای هم بیشتر زمان ببرد.