علی طاهری شرکت تیم سئو 021-88231072

ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا

ویزای ایتالیا ، شامل افرادی می‌شود که با هدف گردشگری، قصد اقامت چند روزه تا سه ماهه را دارند. فراموش نکنید که ویزای توریستی به شما اجازه‌ی کار نمی‌دهد و برای اشتغال در ایتالیا، احتیاج به صدور مجوز کار دارید.

حضور کلیه مسافرین جهت انگشت نگاری ,dو مصاحبه در سفارت الزامی می‌باشد.

از کلیه‌ی مدارک زیرنسخه کپی داشته باشید؛ اصل مدارک به شما بازگردانده می‌شود و کپی آن‌ها برای بررسی نزد بخش ویزا می‌ماند.

کلیه مدارک باید به زبان ایتالیایی یا انگلیسی ترجمه شده باشند.

ویزای ایتالیا
ویزای ایتالیا

مدارک مورد نیاز سفارت ایتالیا جهت اخذ ویزای ایتالیا:

1- تکمیل فرم سفارت: اولین مرحله برای درخواست ویزای هر کشوری، تکمیل پرسشنامه تقاضای ویزاست.

2- اصل شناسنامه.

3- اصل گذرنامه با امضاء، به همراه گذرنامه‌های قبلی. اعتبار گذرنامه باید حداقل شش ماه بعد از تاریخ درخواست ویزا باشد.

4- 3 قطعه عکس 4*3 رنگی، تمام رخ با زمینه سفید.

5- اصل گواهی حساب بانکی با مهر و امضاء بانک:

ارائه گردش حساب به زبان انگلیسی از طرف بانک، قابل قبول می‌باشد.

الف) حسابهای جاری: کارکرد سه ماه اخیر

  • در صورت تعداد زیاد تراکنش، ارائه گردش حساب 1 ماه گذشته کافی می‌باشد.

    (در صورت نداشتن گردش حساب، گواهی موجودی حساب نیز قابل ارائه می‌باشد.)

  • سپردههای بانکی: باید حداقل موجودی حساب یا سپرده برای هر نفر 500.000.000 ریال باشد
ایتالیا
ایتالیا

اصل مدارک شغلی برای کسب ویزای ایتالیا:

1- وکلا: پروانه وکالت.

2- پزشکان: پروانه مطب، پروانه دائم پزشکی، کارت نظام پزشکی و دانش‌نامه تحصیلی.

3- بازنشسته‌ها: ارائه حکم بازنشستگی به همراه ارائه آخرین فیش حقوقی.

4- مشاغل دولتی: حکم کارگزینی، آخرین فیش حقوقی و یا نامه از سازمان مربوطه با ذکر مدت اشتغال، میزان حقوق دریافتی وتاییدیه مرخصی، آخرین لیست بیمه.

5- در صورت خویش فرما بودن: جواز کسب / آگهی تأسیس.

6- مشاغل غیردولتی: گواهی اشتغال به کار از شرکت مربوطه و ارائه اصل آخرین روزنامه رسمی آن شرکت به همراه آخرین فیش حقوقی.

7- دانش آموزان، دانشجویان، معلمان، اساتید و اعضاء هیئت علمی دانشگاه ( اصل نامة اشتغال به تحصیل یا اشتغال به کار).

8- صل سند ملکی: علاوه بر موارد ذکر شده، اسناد مربوط به دارایی های غیرمنقول در صورت دارا بودن.

9- اصل بیمه مسافرتی برای کل مدت زمان اقامت فرد متقاضی در حوزه شینگن. بیمه سامان مورد تأئید سفارت ایتالیا می‌باشد.

10- اصل مدارک شغلی همسر برای خانم‌های خانه‌دار.

11- اصل رزور هتل در مقاصد مورد نظر در ایتالیا.

12- اصل بلیط یا رزرو بلیط رفت و برگشت هواپیما.

13- ضمانت‌نامه بانکی و یا چک رمزدار به مبلغ ………… به ازای هر فرد.

ایتالیا
ایتالیا

بررسی اولیه‌ی مدارک معمولاً از سه هفته تا یک ماه طول می‌کشد و ممکن است پاسخ قطعی نسبت به درخواست شما چند هفته‌ای هم بیشتر زمان ببرد.